Behandelingen en Tarieven

Energetisch Healerschap

Tarieven 2021

De behandelingen Energetische check en schoonmaak en Huisreiniging zijn eenmalig.

Alle nazorg zijn kosteloos.

Type dienstTarief
Energetische check en schoonmaak€65
Huisreiniging€65
Kind afstemming€60
Energetische behandeling lichamelijke klachten (herhaling) 30- 40 min. max.€45
*De huis reiniging zijn i.v.m. de tijd en bij grote ruimtes zijn op basis een starttarief. Voor kantoorpanden, grote ruimtes etc. geld de prijs op aanvraag van kracht is. De huisreiniging gebeurd eveneens op afstand.
*Suelen werkt op afstand. De prijzen zijn inclusief voorwerk in uren die Suelen hier aan heeft.
De energetische behandeling lichamelijke klachten herhaling kan alleen geboekt worden als je de Energetische check en schoon maakt eerder hebt ontvangen.

*voorafgaand aan jouw sessie ontvang je een betaallink. Voor alle sessies geld dat deze vooraf betaald dienen te worden. Zodra zij zijn bijgeschreven gaat Suelen aan het werk. Voor alle behandelingen ontvangt u een factuur middels mail mocht u deze willen hebben.

Alle tarieven zijn berust op het feit dat deze zeer krachtig werking hebben. Besef je dat wat je investeert hierin je voor de rest van je leven invloed zal hebben. Met een beetje hulp houden de lijn schoon die je hebt met jezelf. Ik zie je dan ook graag maar mijn bedoeling is dat jij met je eigen kracht aan de gang gaat en niet mij nodig hebt. Ik ben niet je adviseur. Slechts een doorgeefluik. Doorgaan op eigen kracht is ten alle tijden mijn investering in jou!

Alle tarieven zijn inclusief BTW